UNIVERSUL LUI

SALVADOR

DALÍ

ARCUB

Hanul Gabroveni

Centrul Istoric

13.12.2023 -

10.00-20.00

170 de exponate
litografii,
grafică,
gravuri,
sculpturi,
miniaturi din aur și diamante,
experiență VR

OFERTĂ SPECIALĂ: 50% REDUCERE LA BILETE ÎN FIECARE ZI DE LUNI!

Transformă-ți ziua de luni în cea mai creativă zi a săptămânii! Vino la „Universul lui Salvador Dalí” și poți beneficia de o reducere de 50% la fiecare bilet achiziționat. Profită de oferta specială a zilei de luni și descoperă lumea incredibilă a celebrului Salvador Dalí! Te așteptăm!

Oferta de 50% reducere la biletele pentru expoziția „Universul lui Salvador Dalí” este valabilă exclusiv în ziua de luni, în intervalul 10.00-20.00, și se aplică pentru toate categoriile de bilete. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri și oferte: bilete studenți / pensionari, grupuri școlare. Experiența VR și ghidul audio pot fi achiziționate separat, la prețul standard. 

HAPPY SUMMER: 20% REDUCERE LA BILETE DE MARȚI PÂNĂ VINERI!

Încearcă ceva nou în această vară la expoziția „Universul lui Salvador Dalí”! Până la 1 septembrie, ai ocazia să cumperi bilete cu o reducere specială de 20%. Descoperă și tu universul fascinant al lui Salvador Dalí la un preț avantajos! 

Oferta este valabilă în zilele de marți până vineri, între orele 10.00 și 20.00, și se aplică pentru toate categoriile de bilete. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri și oferte: bilete studenți / pensionari, grupuri școlare. Experiența VR și ghidul audio pot fi achiziționate separat, la prețul standard.

Vino să te lași captivat de frumusețea lucrărilor suprarealiste ale lui Dalí în această vară! Te așteptăm!

HAPPY SUMMER: 20% REDUCERE LA BILETE DE MARȚI PÂNĂ VINERI!

Încearcă ceva nou în această vară la expoziția „Universul lui Salvador Dalí”! Până la 1 septembrie, ai ocazia să cumperi bilete cu o reducere specială de 20%. Descoperă și tu universul fascinant al lui Salvador Dalí la un preț avantajos! 

Oferta este valabilă în zilele de marți până vineri, între orele 10.00 și 20.00, și se aplică pentru toate categoriile de bilete. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri și oferte: bilete studenți / pensionari, grupuri școlare. Experiența VR și ghidul audio pot fi achiziționate separat, la prețul standard.

Vino să te lași captivat de frumusețea lucrărilor suprarealiste ale lui Dalí în această vară! Te așteptăm!

DESPRE EXPOZIȚIE

Una dintre cele mai ample expoziții dedicate artistului catalan din țara noastră, cuprinzând 170 de lucrări, „Universul lui Salvador Dalí” invită privitorii într-o călătorie de neuitat printre operele excentricului artist: sculpturi în mărime naturală, mobilier suprarealist și alte opere de artă special realizate, în a căror compoziție sunt folosite cu ingeniozitate materiale precum sticla, bronzul, aurul și chiar diamantele. Expoziția de la ARCUB – Hanul Gabroveni îi testează vizitatorului percepția asupra realității și depășește limitele raționalului. Călătoria suprarealistă culminează într-o experiență VR unică ce va lăsa o amintire de neuitat asupra memoriei și imaginației fiecărui vizitator. 

Dansul timpului III (conceput în 1979) – Salvador Dalí

UNIVERSUL LUI DALÍ

Salvador Dalí nu are nevoie de nicio introducere. Unul dintre cei mai influenți artiști ai secolului XX, celebrul artist a dus la apogeu suprarealismul, o mișcare artistică ce a pus accent pe explorarea subconștientului și a zonelor iraționalului în creația artistică. Artist polivalent, care și-a pus amprenta în lumea sculpturii, a literaturii, a cinematografiei, a designului de mobilier, de miniaturi din aur și chiar în lumea publicității, Dalí a reprezentat un fenomen unic, o personalitate care și-a scris numele în istoria artei. Lucrările Salvador Dalí pot fi admirate la București și ai astfel ocazia să pătrunzi în labirintul fascinant al creației unui geniu.

Secțiunea VR a expoziției te invită la o aventură cu totul specială. Cine ar fi mai potrivit să te ghideze prin cele mai faimoase opere ale lui Dalí decât artistul însuși? Poți face o plimbare senzațională printre creațiile uimitoare din imaginația lui Dalí într-o nouă dimensiune, cea a realității virtuale.

Vizitatorii au opțiunea de a achiziționa experiența VR la costul de 10 lei.

PREȚURI BILETE

*  În fiecare zi de luni se aplică o reducere de 50% din prețul standard al biletelor la toate categoriile disponibile.

* Copiii cu vârsta sub 6 ani beneficiază de acces gratuit.

** Pentru grupurile școlare (minimum 20 de copii), rezervările se pot face la adresa de e-mail contact@universuldali.ro.

*** Studenții (cu vârsta de până în 26 de ani) și pensionarii beneficiază de preț redus, 55 lei/bilet (luni-vineri) / 65 lei/bilet (weekend) (acces VR inclus). Achiziția acestor bilete se face exclusiv de la casa de bilete ARCUB (Str. Gabroveni nr. 50-53), prin prezentarea carnetului de student sau a talonului de pensie.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Expoziția are loc la ARCUB – Hanul Gabroveni (București, România). Accesul în spațiul expozițional se face din Str. Gabroveni nr. 50-53.

Studenții (cu vârsta de până în 26 de ani) și pensionarii beneficiază de preț redus, 55 lei/bilet (luni-vineri) / 65 lei/bilet (weekend) (acces VR inclus). Biletele cu preț redus pot fi achiziționate exclusiv de la casa de bilete ARCUB (Str. Gabroveni nr. 50-53), prin prezentarea carnetului de student sau a talonului de pensie.

Pentru a avea o experiență de vizitare cât mai plăcută, vă rugăm să lăsați cărucioarele la recepția ARCUB.

Da, spațiile de la etaj și subsol beneficiază de lift, dar recomandăm prezența unui însoțitor. În cazul persoanelor cu dizabilități, solicitările privind vizitarea expoziției, în baza legislației în vigoare, se transmit la adresa contact@universuldali.ro, împreună cu certificatul de încadrare în grad de handicap.

Vizitatorii vor putea achiziționa bilete de la casa de bilete ARCUB utilizând atât plata cu cardul, cât și cash.

Partenerii noștri de ticketing sunt Entertix.ro. Îi puteți contacta pentru astfel de situații la adresa dee-mail: contact@entertix.ro; sau la numărul de telefon +4 0748 110 111, de luni până vineri, între orele 12:00 și 16:00. De asemenea, pentru alte nelămuriri ne puteți scrie la adresa: universuldali@arcub.ro.

În astfel de cazuri, vizitatorii pot modifica ziua și intervalul pentru vizitarea expoziției, sub rezerva alegerii unei zile apropiate de data aleasă inițial (de exemplu, pentru un bilet achiziționat în luna martie, nu este posibilă schimbarea acestuia cu o dată din luna aprilie, ci în aceeași lună – martie).

Pentru modificarea datei și orei de vizitare, vizitatorii pot transmite o solicitare către partenerii Entertix, la adresa contact@entertix.ro, în care se va specifica numărul comenzii, precum și ziua și ora în care doresc să viziteze expoziția. Partenerii Entertix vor opera modificarea în sistem și vor genera noi bilete.

Pentru mai multe informații puteți contacta partenerii Entertix, la numărul de telefon +4 0748 110 111, de luni până vineri, între orele 12:00 și 16:00.

Nu există tururi ghidate. Vizitatorii au posibilitatea de a achiziționa ghidul audio al expoziției la intrarea în expoziție, sau online, la prețul de 15 lei.

Da, în limba română și engleză.

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Da, atât fotografierea, cât și filmarea sunt permise.

Nu este necesară printarea biletelor, recomandăm prezentarea acestora pe telefon sau tabletă. Pentru a evita supraaglomerarea spațiilor expoziționale, vizitatorii își pot selecta ora de acces la momentul achiziționării biletului de pe arcub.ro, entertix.ro sau de la casa de bilete ARCUB. Durata medie de vizitare a expoziției este de 45-60 de minute, iar ultima intrare a vizitatorilor este la ora 19.00.

Da, biletele pot fi achiziționate la casa de bilete ARCUB. Programul casei de bilete ARCUB este următorul:

– 13 decembrie 2023 – 1 septembrie 2024, de luni până duminică, orele 10:00-20:00. Sunt acceptate plățile card și/sau în numerar.

Pentru rezervări de grup, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa: contact@universuldali.ro. Se acceptă rezervări doar pentru grupurile școlare (minimum 20 de elevi). Copiii cu vârsta sub 6 ani beneficiază de acces gratuit.

Rezervările de grup se fac exclusiv de către reprezentanții instituției de învățământ (profesori/directori etc.).

Important! În e-mail-ul în care trimiteți solicitarea de rezervare, vă rugăm să includeți următoarele informații:

· numele și datele de contact ale persoanei cu care vom menține legătura;

· numele și detaliile de contact ale persoanei responsabile pentru procedura de achiziție;

· informații referitoare la instituția de învățământ la care sunt înregistrați elevii.

PROGRAM DE VIZITARE

Luni-Duminică: 10.00–20.00

Ultima intrare: ora 19.00

Accesul în spațiul expozițional se face din Str. Gabroveni nr. 50-53.

Pentru acreditări de presă vă rugăm să transmiteți o solicitare pe adresa pr@arcub.ro.

PROGRAM CASA DE BILETE

Luni-Duminică: 10.00–20.00.

Biletele pot fi achiziționate la casa de bilete utilizând plata cash/card.

Casa de bilete ARCUB este situată în Str. Gabroveni nr. 50-53.

Informații: 021 307 30 30; universuldali@arcub.ro

PARTENER PRINCIPAL:

PARTENERI: